On vihdoinkin koittanut muotinäytöksen aika! Coco Lily miehensä James Lilyn kanssa ovat jo nousseet lavalle ja Coco aloittaa puheensa:

"Hei ja tervetuloa tänne kesän 2015 uimapukumallistoni esittelyyn! Kiitos kun pääsitte tulemaan. 

Olen saanut inspiraatiota uimapukuihin menneestä ja tulevasta, sekä naisten sensuellisuudesta. Mieheni James on suunnitellut miesten uimapuvut, jotka ovat vahvasti ottaneet vaikutteita menneisyydestä. Tyttäreni Valeria on suunnitellut päälläni olevan mekon ja kaikki hatut ja laukut joita näytöksessä näette. Olemme käyttäneet vain kotimaisia raaka-aineita ja kotimaista työvoimaa.

Muotinäytöksen jälkeen on pienimuotoiset allasbileet ja mallimme jatkavat asujen esittelyä siinä lomassa. Mutta pitemittä puheitta, päästetään mallit lavalle. Kerron teille asuista jotain samalla kun mallit astuvat esiin."

Coco Lily saa huikeat aplodit. Taustalla soi merellinen musiikki, ja Coco Lily alkaa selostaa uimapuvuista sitä mukaa kun mallit tulevat lavalle:

IMG_2901.jpg

"Ensimmäisenä lavalle tulee vanhan ajan inspiroimat uimapuvut. Miehen talonpoikaistyylinen uimapuku on hauska valinta rohkealle miehelle. Vaaleanruskea asu on nostalginen ja peittävä, mutta silti sensuelli valinta. Bikineistä pitävälle sopii korkeavyötäröinen malli, joka kiinnitetään edestä aidoilla helmillä."

IMG_2906.jpg

Seuraavaksi on vaaleankeltainen pitsitoppibikini, joka on erinomainen valinta silloin jos tahdotaan näyttää säädylliseltä mutta pulahtaa tarpeen mukaan vilvoittautumaan. Suunnittelin tämän eräällä etelänreissulla, kun huomasin ettei ollut mukavaa käydä kaupungilla bikineissä, mutta uimaan oli päästävä kun oli niin kuuma! Miehellä Klassinen shortsimallin uimapuku ja siihen sointuva punainen hattu.

IMG_2911.jpg

Tässä upea kokopitsinen lila uimapuku, jonka käyttäjä uhkuu sensuellia erotiikkaa. Uimapuvun inspiraationa on ollut, niin hassulta kuin se kuulostaakin, isoäitini mökin pitsiverhot, joiden kuviota olen tässä jäljitellyt. Mies on pukeutunut henkselimallin uimahousuihin joka erikoisuudellaan vaatii käyttäjältään asennetta.

IMG_2913.jpg

Luonnonvaaleat bermudashortsit sopivat niin katukuvaan kuin altaallekin. Sininen hattu tuo väriä ja sointuu hyvin naisen yllä olevaan bikinikokonaisuuteen. Kaupungille lähtiessä voisi hyvin laittaa vain hamosen bikinien päälle, yläosahan on toppimallinen.

IMG_2916.jpg

Tässä hieman perinteisempää uima-asua, vadelmanpunaiset bikinit jotka oikein odottavat auringonsäteiden hellimistä iholla. Miehen yllä niin ikään auringon palvomiseen soveltuva malli. Valkoinen pitsibikini onkin jo hiukan peittävämpi, ja se soveltuukin erinomaisesti urheilevalle auringonpalvojalle.

IMG_2917.jpg

Viimeisenä urheilullisen ja muotitietoisen miehen uimabokserit, jotka jo värinsäkin puolesta hyväilevät miesvartaloa. Naisen yllä näettekin uimapuvun jossa yhdistyvät näyttävyys ja toimivuus. Vaaleanpunainen väri antaa oikeutta uima-asun muodolle, joka niinikään kiinnittää katseen vartaloon tehostaen tiimalasivartalon kauneutta.

IMG_2920.jpg

Niinkuin jo sanoin aiemmin, juhlat jatkuvat altaalla ja mallit pitävät nämä asut päällään niin voitte katsella niitä pitkin iltaa. Toivon että mallit pulahtaisivat altaaseen jottei kenenkään tarvitse epäillä etteikö näillä eleganteilla luomuksilla voisi myös uida! Otamme vielä ryhmäkuvan myöhemmin, nyt toivotan kaikille oikein mukavaa iltaa!"

IMG_2921.jpg

Tässä vielä ryhmäkuva uima-asuista ja suunnittelijoista, juhlan jatkoa luvassa seuraavassa päivityksessä :)

IMG_2986.jpg