Muotinäytös on ohi, mutta juhlat jatkuvat. Coco juttelee Nanan kanssa lavan reunalla.

Nana: Todella ihania nämä uimapuvut! Harmi vain kun ei oma varallisuus riitä näitä ostamaan.

Coco: Voi kiitos. Minusta näytös meni niin hyvin että voisin antaa sinulle palkkioksi tuon uimapuvun. Se sopii sinulle niin täydellisesti!

Nana: Ihanko totta, kiitos tuhannesti. 

Coco: Olen suunnittelemassa hyväntekeväisyysgaalaa, ja haluaisin sinut sinnekkin. Voisin ottaa sinut vakiolistalleni, ja muitakin tähän näytökseen osallistuneita malleja. Entiset mallit ovat pikkuhiljaa siirtyneet isommille estradeille.

Nana: Se olisi mahtavaa! 

Coco: Keskustellaan näistä lisää, voisinkin järjestää mallipäivät! Minä niin pidän juhlien järjestelystä. laitan kutsun postissa sitten.

IMG_2922.jpg

Ihmiset pitävät hauskaa altaalla ja nauttivat kauniista kesäpäivästä. Mallit tutustuvat toisiinsa ja uusia ystävyyssuhteita solmitaan. 

IMG_2973.jpg

Baari on auki ja DJ soittaa musikkia. Altaan reunalla Isla ja Blaine tarkkailevat tilannetta ja vahtivat ettei kukaan pääse hukkumaan. Toistaiseksi juhlat ovat sujuneet rauhallisesti vaikka alkoholia onkin nautittu.

IMG_2923.jpg

Nana on löytänyt itselleen juttuseuraa Melodystä. Tytöillä on paljon yhteistä, molemmat ovat malliuran lisäksi kiinnostuneet kirjoittamisesta ja julkaisseetkin artikkeleita muotilehdissä. 

Nana: Coco sanoi että hän voisi ottaa minut listoilleen! 

Melody: Oi että, se oliski mahtavaa ku ois vakkarimalli ni ois varmasti töitä. Nyt tuntuu että rahat on aina loppu, joutuu elää kädestä suuhun. 

Nana: Niinpä. Voihan se olla et Coco ottaa sutki, se sano että aikoo pitää mallipäivät ja ottaa lisää malleja ku sen edelliset on lähteneet suuremmille areenoille. Pitää vaan tarkkailla nyt postia, jos vaikka kutsu kolahtais.

Melody: Juu, soita mulle kun sun kutsu on tullut niin tiedän sitten tuleeko mulle kutsua ollenkaan.

 

IMG_2976.jpg

Altaan laidalla on taidettu ottaa hiukan liikaa kuplajuomaa, kun suuteluttaa niin kovin.

IMG_2969.jpg

Perinteinen juorukerho kokoontuu puun laidalla. Kylän paikalliset seurapiirirouvat paheksuvat juopuneiden suuteluja keskellä juhlia. Coco Lilyn uimapuvut herättävät myös jutun aihetta.

IMG_2964.jpg

Jackson juttelee muiden mallien kanssa. He nauttivat kesäpäivän lämmöstä ja puhuvat  siitä miten hyvin näytös meni.

IMG_2972.jpg

Isla ja Blaine vahtivat, ettei Sirkku huku altaaseen. Hän alkaa olla niin tukevassa humalassa että Isla miettii pitäisikö pyytää häntä poistumaan. Toisaalta Isla ei haluaisi aiheuttaa kohtausta, nyt kun juhlat muuten sujuvat niin hyvin.

IMG_2924.jpg

Sirkku kömpii takaisin Erkkinsä sylin nauttimaan virvokkeita. Nuorisokin on saapunut altaan reunalle paistatteleman päivää. 

IMG_2926.jpg