Tervetuloa kaikki. Tässä blogissa olisi tarkoitus pääsääntöisesti esitellä barbie-projekteja, mutta todennäköisesti joukkoon eksyy myös muuta käsitöihin liittyvää. Yritän mahdollisuuksien mukaan laittaa paljon kuvia inspiroimaan teitä muitakin, ja toivon että kommentoitte rohkeasti ja runsaasti :)

Mutta mistä kaikki sitten alkoi? No, aina olen tykännyt barbeista, mutta jossain vaiheessa nukkekoteilu vei voiton. Monta vuotta hujahti piperrellessä, mutta nyt tuntuu siltä että isompi mittakaava antaa enemmän mahdollisuuksia. 

Alkusysäys tuli, kun löysin Valerian. Hän oli fida-kirppiksellä, ja hintaa 1,5e. Valeria ei ole barbi, vaan joku kopio, mutta niin suloinen etten voinut häntä vastustaa. Pitkään hän joutui laatikossa odottelemaan, vaan nyt hän on saanut mukanani olla.

Valeriareissussa-normal.jpg

Siinä hän on :) Aluksi ajattelin, että hänen ympärilleen rakentuu kaikki, mutta olen luopunut siitä koska hänellä on jäykkä vartalo, ja se asettaa liikaa haasteita. Sittemmin ostin fashionistas-barbien, joka sai nimekseen Nana. 

IMG_2476-normal.jpg

Hän on toiminut inspiraation lähteenä, ja hänen vuokseen olen suunnitellut projektia, joka tuntuu aivan massiiviselta, mutta se on toteutettavissa. Vielä en halua paljastaa enempää, mutta toivottavasti pian saan homman siihen malliin että saan ensimmäisiä kuvia asiasta tännekkin :)